Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΗ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΑΒΡΑΑΜ!


ΠΡΟΤΑΣΗ που... ζαλίζει έχει στα χέρια του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportdog.gr".

Ο αρχηγός Ολυμπιακού είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας, για το πάθος και την αγωνιστική ικανότητα και διάθεση που έχει, αλλά και ένα από τα αγαπημένα παιδιά κάθε προπονητή που πέρασε από τον Ολυμπιακό, για τους ίδιους λόγους.

Άλλωστε είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα, που διακρίθηκε με τα ερυθρόλευκα και, φυσικά, θα συνεχίσει να το κάνει.

Ακριβώς για το λόγο αυτό όμως υπάρχουν ομάδες από το εξωτερικό που τον θέλουν στο ρόστερ τους! Σύμφωνα με το δημοσίευμα μάλιστα ο διεθνής αμυντικός έχει στα χέρια του πρόταση με πολλά εκ. ευρώ από ομάδα των ΗΑΕ, προκειμένου να συνεχίσει σε Εμιράτο την καριέρα του! Μία πρόταση... μαμούθ που ζαλίζει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Στον Ολυμπιακό, φυσικά, αγαπούν και θέλουν τον Αβραάμ στο Λιμάνι, καθώς φέτος αν κάνει μία καλή προετοιμασία και συνεχίσει να είνει γερός, είναι πολύ πιθανό να πάρει ξανά τη φανέλα του βασικού στο σπίτι! Ούτε που συζητάει κανένας, δηλαδή, να τον αφήσουν να φύγει - εκτός αν το ζητήσει ο ίδιος, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Ούτε αυτή η προοπτική συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, βέβαια! Πολύ δύσκολα ο Αβραάμ θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, όσο... χρυσάφι κι αν του δίνουν από το Εμιράτο για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου