Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΤΑ... ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΜΙΤΣΕΛ



Πρωινή προπόνηση είχε το... μενού για τους παίκτες του Ολυμπιακού με χαλάρωμα για όσους έπαιξαν στο φιλικό και πιο δυνατό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους.

Με εξαίρεση τον Αβραάμ Παπαδόπουλο (ο οποίος παντρεύτηκε χθες και αναμένεται απόψε το βράδυ στο Ζέεφελντ) που είναι ακόμα αδειούχος οι υπόλοιποι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν κανονικά επί αυστριακού εδάφους το πρωί της Κυριακής. Μαζί με τους άλλους τέσσερις γκολκίπερ προπονήθηκε και ο Ανδρέας Γιαννιώτης που ενσωματώθηκε χθες στο Σβατς με την ομάδα, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Μίτσελ πριν ξεκινήσει η προπόνηση μίλησε για αρκετά λεπτά στους παίκτες του κυρίως για το φιλικό τεστ με την Κράσνονταρ αλλά και για την συνέχεια που τους περιμένει. Ο ίδιος αναγνωρίζει πως είναι αρχή ακόμα ωστόσο οφείλει να επισημαίνει και τα θετικά και (κυρίως) τα όποια αρνητικά εντοπίζει. Σχετικά με το φιλικό με τη Ντιναμό Κιέβου μάλιστα προσανατολίζεται από τώρα στο να κάνει και αλλαγές για το βασικό σχήμα και πολλές δοκιμές.

Οι παίκτες ουσιαστικά έκαναν ένα χαλάρωμα με τρέξιμο, διατατικές, στρέτσινγκ, αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις ευλυγισίας και ισορροπίας. Όσοι δεν έπαιξαν χθες στο Σβατς έκαναν πιο έντονο και πιο δυνατό πρόγραμμα.

Ο Μίτσελ εκτός των άλλων είχε συζήτηση με τους άμεσους συνεργάτες του. Συζήτησε για αρκετά λεπτά με τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον Ραφαέλ Αλκόρτα, παρουσία του Ρομπέρτο, του μεταφραστή του και το συνολικό πρόγραμμα κράτησε λιγότερο από μία ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου