Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΚΑΙ ΑΛΛΟ... «ΜΠΛΕΞΙΜΟ» ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ!


Οσο δεν ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Αλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό, τόσο νέα... επεισόδια έρχονται να προστεθούν στο σίριάλ της, έστω και αν δεν αφορούν άμεσα τους ερυθρόλευκους.

Αυτή τη φορά, δημοσιεύματα από το Μεξικό που παρουσιάζει το "sentragoal.gr", αναφέρουν ότι ο 23χρονος επιθετικός της Τίγκρες δεν μπορεί να αγωνιστεί με την ομάδα του επειδή υπάρχει ένα πρόβλημα στις σχέσεις του με τον μάνατζέρ του, Μαουρίσιο Γκαρσία ντε λα Βέγκα.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Η κατάσταση δείχνει περίεργη, καθώς σε μία εκδοχή φαίνεται ότι τους τελευταίους 6 μήνες ο Πουλίδο δεν έχει πληρώσει την προμήθεια στον μάνατζέρ του, ο οποίος, μάλιστα, έχει την πρόθεση να προσφύγει στην πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Μεξικό.

Σε άλλη εκδοχή που υπάρχει σε άλλα ΜΜΕ, το θέμα αφορά τον ίδιο τον μάνατζερ και τη σχέση του με έναν τρίτο, ενδιάμεσο μάνατζερ, ο οποίος εμφανίστηκε να εκπροσωπεί τον Πουλίδο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα του Μεξικό. Σε αυτή την εκδοχή, ο Πουλίδο εμφανίζεται διατεθειμένος να θέλει να αλλάξει... εκπρόσωπο!

Σε αυτή τη διαμάχη αποδίδουν ορισμένοι δημοσιογράφοι και την απουσία του Πουλίδο από τις τελευταίες δύο προπονήσεις της Τίγκρες και ότι γι' αυτό το λόγο δεν μπορεί να αγωνιστεί με την ομάδα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου