Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΩΣ ΔΑΝΕΙΚΟΙ


Οι παίκτες του Ολυμπιακού που έμειναν για διάφορους λόγους εκτός αποστολής από την προετοιμασία των ερυθρόλευκων στο Ζέεφελντ, φαίνεται πως δεν έχουν μέλλον στο Λιμάνι και άλλοι θα μείνουν ελεύθεροι, ενώ κάποιοι άλλοι θα παραχωρηθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Πελέ, ο οποίος μπορεί να έκανε ένα καλό πρώτο μισό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Εργοτέλη, αλλά στον Ολυμπιακό απέδειξε ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της. Ο Βραζιλιάνος κόπηκε από τον Μίτσελ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), λόγω περιττών κιλών και πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει εκφράσει ενδιαφέρον, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Στη λίστα των παικτών που θα παραχωρηθούν ως δανεικοί ανήκει και ο Σέποβιτς που θα δοθεί όχι τόσο επειδή δεν "χωράει" στο ρόστερ, όσο για να... "ψηθεί" σε κάποια ομάδα και να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Θεωρείται ακόμα εξελίξιμος, είναι 23 ετών και δεν αποκλείεται να πάρει στο μέλλον μια δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό.

Το δρόμο του Σέποβιτς θα ακολουθήσει και ο Λεάντρο, ο οποίος έκανε εξαιρετική μισή σεζόν στην Καλλονή αγωνιζόμενος ως στόπερ, αλλα και οι Τζανακάκης, Σιώπης, Καραγκούνης και Ρουγκάλας.

Όλοι οι δανεικοί θα παρακολουθούνται εξονυχιστικά όλη τη χρονιά από το πολυπληθές τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και αν πείσουν, θα επιστρέψουν του χρόνου στο Ρέντη να περάσουν από το τεστ του προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου