Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟΥΣ... LATIN ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ

Ο Ολυμπιακός ζει σε ρυθμούς φιέστας και περιμένει να γιορτάσει την κατάκτηση του 41ου τίτλου του μαζί με τον κόσμο του το βράδυ της Κυριακής στο "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά είναι λογικό η αγωνιστική προετοιμασία να είναι στραμμένη για τον επαναληπτικό της Μ. Τετάρτης στην Τούμπα.

Ο Μίτσελ και οι παίκτες του ξέρουν ότι θα δεχτούν πίεση από τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα του γηπέδου, αλλά το πλάνο της ομάδας είναι να πάει για να σκοράρει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να απλοποιήσει την υπόθεση πρόκριση στον τελικό.

Για τη μεγάλη αναμέτρηση ανυπομονούν οι latin μεσοεπιθετικοί της ομάδας που προετοιμάζονται για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στο στόχο. Ο Χαβιέρ Σαβιόλα ανεβαίνει διαρκώς και το δείχνει στις προπονήσεις βάζοντας κάποια ωραία γκολ, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ έχει ξεκουραστεί το τελευταίο διάστημα και θα έχει ηγετικό ρόλο, οι Κάμπελ και Πέρεζ είναι σε ετοιμότητα, ο Φουστέρ έχει παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Βαλντέζ ξέρει ότι ένα γκολ του και μια πειστική παρουσία στην Τούμπα θα του δώσει πολλούς πόντους για να μείνει στο Λιμάνι, ενώ ο Ιμπαγάσα είναι διαθέσιμος για να βοηθήσει με την κλάση και την εμπειρία του για όσο χρειαστεί.

Στο αμυντικό πλάνο, ο Μίτσελ αναμένεται να επιμείνει στη χρησιμοποίηση του Μέγιερι στο Κύπελλο, όπως έκανε και στο πρώτο παιχνίδι παρόλο που όλοι τότε έβλεπαν επιστροφή Ρομπέρτο. Ενώ για το σχεδιασμό της αμυντικής τετράδας θα είναι καθοριστικό εάν ο Χολέμπας προλάβει να είναι έτοιμος από τις ενοχλήσεις που έχει το τελευταίο διάστημα στους προσαγωγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου