Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ!

Από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα ο Τζόελ Κάμπελ, έχει τραβήξει επάνω του πολλά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και διάφορων συλλόγων.

Άλλωστε ο Κοσταρικανός ξεχωρίζει! Βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, σημείωσε την γκολάρα επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι τα αποθεωτικά σχόλια συνεχίζουν για το πρόσωπό του.

Είναι χαρακτηριστικές, μάλιστα, κάποιες ατάκες και προτάσεις διάφορων ΜΜΕ, αφού φαίνεται ξεκάθαρα πως ο παίκτης του Θρύλου αποτελεί αντικείμενο λατρείας.

«Οι Τίκος (παρατσούκλι της Κόστα Ρίκα) στηρίζονται στον 21χρονο στράικερ Τζόελ Κάμπελ. Σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των 16 του Champions League και το όνομά του έγινε πιο γνωστό»,γράφει η ιστοσελίδα reuters.com, για να συνεχίσει σε άλλη αναφορά της σε κείμενο για τους παίκτες στους οποίους μπορεί να στηριχτεί ο Χόρχε Λουίς Πίντο ενόψει Μουντιάλ.

«Ρόλο κλειδί θα έχει ο παίκτης της Άρσεναλ, Τζόελ Κάμπελ, που είναι δανεικός στον Ολυμπιακό».

Όσον αφορά στην καθαυτή αναφορά της ίδιας ιστοσελίδας για την πιθανή αποστολή που θα ανακοινώσει ο Πίντο, σημειώνεται. «Ο ταχύς επιθετικός υπέγραψε στην Άρσεναλ το 2001, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει κάποια εμφάνιση για τους Άγγλους. Αντιθέτως, έχει περάσει τρεις σεζόν ως δανεικός σε Λοριάν, Μπέτις, ενώ τώρα είναι στον Ολυμπιακό, όπου σκόραρε ένα απίστευτο γκολ στο Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος».

Τέλος, όσον αφορά στους παίκτες που αναμένεται να ξεχωρίσουν από την Κόστα Ρίκα, η ιστοσελίδα "nacion.com", υπογραμμίζει. «Έχοντας αναδειχτεί πρωταθλητής Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, θα βοηθήσει ώστε να περάσει η ομάδα (Κόστα Ρίκα) τους ομίλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου