Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!

H νταμπλούχος Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, μιλάει στο "gazzetta.gr" για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και τον ερυθρόλευκο κόσμο!

Αναλυτικά...

Έτοιμος να χτίσει την δική του αυτοκρατορία, είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου, που μίλησε για την κατάκτηση του 2ου σερί νταμπλ, την συγκινητική στήριξη του κόσμου, ενώ παράλληλα, αποκάλυψε και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Ο Ολυμπιακός χτες κατέκτησε το 2ο σερί νταμπλ, επικρατώντας της ΑΕΚ με 3-0. Ήταν τόσο εύκολο ή το σκορ είναι... παραπλανητικό;
«Το κάναμε να μοιάζει εύκολο, δεν ήταν καθόλου. Είχαμε ένα δυνατό αντίπαλο απέναντί μας, αλλά δείξαμε περισσότερη θέληση και παραμείναμε συγκεντρωμένες. Ήμασταν και μπροστά στο σκορ διαρκώς, κάτι που μας έδινε αυτοπεποίθηση και έξτρα ώθηση».

Οπότε, ο τελικός κρίθηκε στην θέληση μόνο ή και σε κάποιο άλλο στοιχείο;
«Το βασικό είναι η θέληση, από εκεί ξεκίνησαν όλα. Έτσι καταφέραμε να αποφύγουμε τα λάθη, να; παίξουμε πιο ομαδικά και με πολύ καλό σερβίς να χτυπήσουμε ένα δυνατό σημείο του αντιπάλου, την υποδοχή. Μείναμε πιστές στην τακτική και στις οδηγίες του προπονητή μας, ξέραμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο και το πήραμε».

Η παρουσία του κόσμου έπαιξε ρόλο;
«Πολύ μεγάλο. Είναι η πρώτη φορά που σε δικό μας αγώνα έχουμε τόσο κόσμο, τέτοια στήριξη. είναι ένα πραγματικό όπλο για εμάς και ελπίζω να το έχουμε πάντα δίπλα μας. Ήταν κάτι πραγματικά ξεχωριστό, μοναδικό, που μας συγκίνησε και μας έδωσε έξτρα κίνητρο. Δεν μας έχουν μάθει σε τέτοια και ελπίζω πως, από εδώ και στο εξής, ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνουμε».

Ποιον επηρέασε πιο πολύ ο κόσμος, εσάς θετικά ή την ΑΕΚ αρνητικά;
«Νομίζω εμάς. Η ΑΕΚ έχει μάθει να παίζει σε γεμάτα γήπεδα, με... καυτή ατμόσφαιρα. Για εμάς ήταν η πρώτη φορά, κάτι πρωτόγνωρο. Αν έχουμε τέτοια στήριξη, πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και θα φέρουμε πολλούς ακόμα τίτλους στον σύλλογο».

Δηλαδή, βλέπεις να χτίζεται μία αυτοκρατορία;
«Σίγουρα! Όταν βλέπεις μία ομάδα να κάνει 2 σερί νταμπλ, να βγάζει τόση υγεία να έχει τον κόσμο δίπλα της. Είναι... μονόδρομος! Για κάθε αθλήτρια, είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζεται σε μία τέτοια ομάδα, που προσφέρει ότι χρειάζεται, δεν έχει να φοβάται τίποτα, δεν της λείπει ποτέ κάτι, με διοίκηση και τεχνικό επιτελείο σταθερό και γενικά, όλες τις παροχές για να μην την απασχολεί τίποτα άλλο, παρά μόνο το δικό της κομμάτι, η προπόνηση και ο αγώνας».

Χτες, είχατε μία συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη. Τι σας είπε;
«Έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του νταμπλ και τόνισε πως έχουμε την απόλυτη στήριξή του. Η παρουσία του, είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια και αυτές οι πράξεις το αποδεικνύουν για άλλη μία φορά».

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;
«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βοηθάω όσο είναι δυνατόν την ομάδα μου, να βάζω το λιθαράκι μου σε κάθε επιτυχία και σε κάθε τίτλο. Βέβαια, για φέτος θα πρέπει να αφήσω λίγο πίσω το beach volley, γιατί πρέπει να αφιερώσω αρκετό χρόνο στην αποθεραπεία μου, έχω την σχολή μου, την προετοιμασία και, λίγο ξεκούραση! Ελπίζω, όμως, πως θα παίξω σε μερικά τουρνούα, δε θέλω να το αφήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου