Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ Ο ΕΝΤΙΝΓΚΑ

Ο Εντινγκά δεν μοιάζει να έχει κάτι σοβαρό μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Αφρικανός θα δοκιμάσει το πόδι του στην προπόνηση της Παρασκευής, χωρίς πάντως να υπάρχει λόγος να πιεστεί.

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (2/4) την Τετάρτη, ο Εντινγκά άφησε την θέση του στον Σάμαρη. Αλλαγή που, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έγινε όχι για λόγους τακτικής, αλλά εξαιτίας ενός τραυματισμού του διεθνή Κονγκολέζου μέσου.

Μια δυνατή κλωτσιά που δέχθηκε στην δεξιά ποδοκνημική από τον Τζαβέλλα, ο οποίος, όπως επίσης αναφέραμε, του ζήτησε συγνώμη, ήταν αρκετή για να θέσει εκτός συνέχειας παιχνιδιού στο Καραϊσκάκη τον Εντινγκά.

Όμως μοιάζει να γλίτωσε τα χειρότερα, δεν έχει κάτι ανησυχητικό και ήδη από την Πέμπτη αισθανόταν καλύτερα. Ίσως μάλιστα να δοκιμάσει το πόδι του στη σημερινή προπόνηση, προκειμένου να γυμναστεί μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο δεν συντρέχει κανένας λόγος να πιεστεί και το πιθανότερο είναι, ούτως ή άλλως, να μην ταξιδέψει στα Γιάννινα για το ματς με τον ΠΑΣ της Κυριακή (6/4). Εξάλλου προς το παρών, το παιχνίδι... "όλα τα λεφτά" για τον Ολυμπιακό είναι ο επαναληπτικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 16 Απριλίου.

Εκεί προφανώς ο Μίτσελ θα θέλει να έχει όλους τους παίκτες υγιείς στην διάθεση του. Επομένως δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί ο Εντινγκά εάν δεν αισθάνεται έτοιμος 100% να αγωνιστεί.

Και φυσικά δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση από πλευράς του Ισπανού τεχνικού που έχει αρκετές λύσεις στα χέρια του για το αδιάφορο -βαθμολογικά- παιχνίδι στους "Ζωσιμάδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου