Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Είπε το «ναι» ο Γιαταμπαρέ!

Είπε το «ναι» ο Γιαταμπαρέ!

Μάχη για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Σαμπού Γιαταμπαρέ δίνει ο Ολυμπιακός και φέρεται να symf;vnhse me ton 24χρονο διεθνή μέσο από το Μάλι και συζητάει με την Μπαστια΄για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.Γερά για την απόκτηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ κινούνται στον Ολυμπιακό!
Ο 24χρονος διεθνής μέσος με το Μάλι της Μπαστιά φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και οι νταμπλούχοι Ελλάδας από την πλευρά τους δίνουν μάχη ώστε να επέλθει συμφωνία και με την Μπαστιά. Η διοίκηση του συλλόγου της Κορσικής να αξιώνει 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του και οι Πειραιώτες προσπαθούν να ρίξουν τη τιμή του στο 1,3 εκατ. ευρώ.
Ο 24χρονος παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015, όμως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, δέλεαρ για εκείνον αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League.
Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Πιέρ Ισά, ο οποίος προσπαθεί να «τελειώσει» το συντομότερο δυνατόν την μεταγραφή του πολυσύνθετου Αφρικανού μέσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου