Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Κοντά σε συμφωνία με Χολέμπας

Κοντά σε συμφωνία με Χολέμπας

Μια ανάσα από την παραχώρηση του Χοσέ Χολέμπας στην Μπεσίκτας φέρονται να βρίσκονται στον Ολυμπιακό και πλέον πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του διεθνούς μεσοαμυντικού. Ακόμη πιο κοντά στην παραχώρηση του Χοσέ Χολέμπας στη Μπεσίκτας φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός.Με βάση νεότερες πληροφορίες η διαφορά που χωρίζει τις διοικήσεις των δύο ομάδων είναι 250.000 ευρώ και πλέον πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του 29χρονου μεσοαμυντικού στην τουρκική ομάδα.
Οι Τούρκοι επιμένουν για σχεδόν κλεισμένη υπόθεση, οι πρωταθλητές Ελλάδας διέψευδαν το βράδυ της Τρίτης τα περί συμφωνίας, αλλά το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές πολύ δύσκολα θα χαλάσει όπως όλα δείχνουν.
Παράλληλα οι Πειραιώτες συζητούν και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με τα μπόνους που θα προβλέπονται στην πιθανή συμφωνία με τους «μαυραετούς», από τη στιγμή που οι Τούρκοι τα έχουν βρει με τον διεθνή άσο. Ο ίδιος θα εισπράξει περί τα 2,7 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια μαζί με τα μπόνους, τη στιγμή που ο παίκτης εμφανίζεται να έχει ήδη εκφράσει στους «ερυθρόλευκους» την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στη γειτονική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου