Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Άλλος Θρύλος με τέτοιον Σαβιόλα!

Άλλος Θρύλος με τέτοιον Σαβιόλα!
Από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στον «Ναό» ο Χαβιέ Σαβιόλα παρουσίασε πτυχές της αδιαμφισβήτητης κλάσης του και απέδειξε ότι μπορεί να εκτοξεύσει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου. Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα επάνω του στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ! Για τον Χαβιέ Σαβιόλα ο λόγος! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης και παρά το γεγονός ότι ήταν αγωνιστικά ανέτοιμος, φ΄ροντισ εαπό τις πρώτες του κιόλας ενέργειες να παρουσιάσει πτυχές του ταλέντου και της τρομερής κλάσης του!
Γεγονός το οποίο καταδεικνύει ότι ο Σαβιόλα εφόσον καλύψει το χαμένο έδαφος θα κάνει ... παπάδες φέτος και θα εκτοξεύσει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό! 
Δεν ήταν λίγες οι φορές, όπου ο πρώην άσος των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μάλαγα κινούντνα διαγώνια στην κορυφή της επίθεσης, και έπαιζε πανέμορφα το «ένα - δύο» με τους πλάγιους Κάμπελ και Βάις, δημιουργώντας αναστάτωση στην άμυνα της Άντερλεχτ με περίτεχνες ενέργειες και συνδυασμούς, προετοιμάζοντας το έδαφος για το τί πρόκειται να ακολουθήσει φέτος! 
Γενικότερα, εφόσον ο Σαβιόλα φτάσει σε επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας, ο Ολυμπιακός θα «κεντάει», αφού έχει πλέον στην σύνθεσή του έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή από ... άλλον πλανήτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου