Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Απειλεί ανοικτά!

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας του ΠΑΟ και μέλος του ΔΣ των πρασίνων Βασίλης Κωνσταντίνου, φαίνεται πως απειλεί για οτιδήποτε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ που θα γίνει σε λίγες ημέρες, λέγοντας πως "θα δούμε πράγματα τα οποία δεν έχουν συμβεί ποτέ ξανά". Τα λόγια του στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ" δεν έχουν προηγούμενο και αν διαβάσει κανείς προσεκτικά τις δηλώσεις του, τότε θα διαπιστώσει πως απειλεί.

"Αν μπορέσουμε να πάμε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τη διαφορά στον έναν βαθμό από τον Ολυμπιακό, φοβάμαι ότι θα δούμε και άλλα… Αυτός που θα σφυρίξει το ντέρμπι, αλλά και οι άνθρωποι που διοικούν την ελληνική διαιτησία θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τι θα κάνουν. Θα γίνουν πράγματα που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί, εάν δεν υπάρξει ισονομία, γιατί η υπομονή του κόσμου, της διοίκησης και των παικτών έχει εξαντληθεί".

Άρα, προτρέπει τους διαιτητές να παίξουν υπέρ του ΠΑΟ στην ουσία, διότι αν δεν το κάνουν, τότε θα γίνουν πράγματα τα οποία δεν έχουν γίνει ποτέ ξανά.

Μα είναι ποτέ δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα και να μην επεμβαίνει κανείς;

Δεν είναι βέβαια μόνο αυτά που είπε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας του ΠΑΟ, αλλά και πολλά άλλα. Μίλησε για κατευθυνόμενη διαιτησία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με το έργο του διαιτητή να γίνεται ευκολότερο επειδή δεν υπήρχε κόσμος.

Δηλαδή το λέει ξεκάθαρα. Αν έχει τον κόσμο στο πλευρό του ο ΠΑΟ, τότε ο διαιτητής θα φοβάται και θα τον ευνοεί. Τέτοια πράγματα λέει στην ουσία και καλά θα κάνει κάποιος να λάβει σοβαρά αυτές τις δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου