Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΟΛΑ... ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΦΟΥΣΤΕΡ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΑ... ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΦΟΥΣΤΕΡ!

Όλα... ανοιχτά τα άφησε ο Νταβίντ Φουστέρ αναφερόμενος στο μέλλον του στον Ολυμπιακό.

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πολύ ποιοτική. Παράδειγμα οι οπαδοί μας», τόνισε ο Ισπανός μέσος.

Δεν γνωρίζει ο Νταβίντ Φουστέρ αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν και ενώ λήγει το συμβόλαιό του στις 30 Ιουνίου. Ο 34χρονος μέσος χαρακτήρισε τον Θρύλο την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κόσμο της μέσω του «Γαύρου».

«Νικήσαμε και μέσα στο γήπεδο και στις εξέδρες, διότι μετά τα όσα έγιναν στον ΠΑΟΚ (Θεσσαλονίκη) οι οπαδοί μας έδειξαν καταπληκτική συμπεριφορά και νομίζω ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Με τέτοιες συνθήκες πρέπει να γίνονται αυτά τα παιχνίδια», σχολίασε για το 3-1 επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή.


Αναλυτικά ο Φουστέρ είπε:

Ο Ολυμπιακός άλλαξε τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και έφερε το ντέρμπι στα μέτρα του…
«Είναι αλήθεια ότι κάναμε πολύ δυνατό δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να παίξουμε όπως εμείς θέλαμε. Στο α’ ημίχρονο είχαν κλείσει τους διαδρόμους και μάρκαραν καλά. Βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ, αλλά το ανατρέψαμε, όπως κάναμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ (Κύπελλο). Θεωρώ πως δείξαμε ότι είμαστε πολύ ποιοτική ομάδα και είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι, γιατί νικήσαμε και μέσα στο γήπεδο και στις εξέδρες, διότι μετά τα όσα έγιναν στον ΠΑΟΚ (Θεσσαλονίκη) οι οπαδοί μας έδειξαν καταπληκτική συμπεριφορά και νομίζω ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Με τέτοιες συνθήκες πρέπει να γίνονται αυτά τα παιχνίδια».

Πιστεύεις ότι με την απόδοσή σας δείξατε και πάλι ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα;
«Πραγματικά δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και δεν είναι κάτι εύκολο, γιατί τα ντέρμπι είναι διαφορετικά παιχνίδια από τα άλλα. Σε τέτοια ματς η πίεση είναι μεγαλύτερη, υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και δεν απλό να γυρνάς το σκορ, όταν μένεις πίσω τόσο γρήγορα με το γκολ του αντιπάλου. Ωστόσο, αποδείξαμε ότι ξέρουμε να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας και τον ρυθμό του αγώνα και μπορέσαμε να φθάσουμε σε μια επικράτηση που μας κάνει όλους χαρούμενους».

Που αφιερώνεις αυτή τη νίκη;
«Την αφιερώνω στον κόσμο της ομάδας που με στηρίζει και όλα αυτά τα χρόνια με στήριξε. Τους ευχαριστώ και πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για τον Ολυμπιακό»

Το συμβόλαιο σου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Θα συνεχίσεις στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν; Τι θα γίνει;
«Το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου. Δεν ξέρω κάτι τώρα και μέχρι τότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου