Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΑΣΟ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΑΣΟ!

Ο Εστεμπαν Καμπιάσο πανηγύρισε σαν ένα από τα σημαντικότερα γκολ της καριέρας του αυτό που έβαλε την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού τόσο στο γήπεδο, όσο και αργότερα στις σελίδες του στα social media.

Ο Αργενίνος μέσος δέχτηκε δεκάδες μηνύματα με ευχαριστίες και ευχές από τους οπαδούς του Θρύλου, οι οποίοι του ζητούσαν να κλείσει τη μεγάλη καριέρα του στο Λιμάνι!

«Όπου έπαιξες έδωσες και την ψυχή σου για την ομάδα. Είσαι μόνο ένα χρόνο στον Ολυμπιακό, αλλά παίζεις λες και είσαι αρχηγός μας εδώ και δέκα χρόνια. Σ΄ευχαριστούμε για όσα κάνεις, αλλά ειδικά γι΄αυτό το γκολ», ήταν ένα από τα σχόλια.

Σε αυτό το στιλ ήταν τα μηνύματα και τα σχόλια για τον έμπειρο μέσο, ο οποίος δεχόταν συγχαρητήρια και από τους οπαδούς της Ίντερ που εξακολουθούν να τον λατρεύουν και μονίμως του ζητούν μόλις τελειώσει την καριέρα του να αναλάβει προπονητής στην ομάδα τους!

Ο Καμπιάσο θέλει να συνεχίσει και στη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, κάτι που πλέον έχει τις περισσότερες πιθανότητες να συμβεί σε σχέση με το διάστημα πριν από τις γιορτές όταν ο Αργεντίνος δεν αγωνιζόταν πολύ. Στο συμβόλαιό του υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου