Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΠΑΟΚ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός μπαίνει πλέον στο... κλίμα των μεγάλων αγώνων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, μέσα στον Φεβρουάριο.

Ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του στρέφουν πλέον αποκλειστικά την προσοχή τους στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο από τα σπουδαία παιχνίδια που έχει η ομάδα, καθώς ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και οι αναμετρήσεις με την Άντερλεχτ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκούρασε τους βασικούς του στη ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης και θα τους επαναφέρει την Κυριακή κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Ο Τσόρι και ο Εστεμπαν Καμπιάσο δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν θέση σε αυτό το ματς και θα δουλέψουν για τα επόμενα.

Μια θέση στα στόπερ θα κριθεί από την ετοιμότητα του Αλμπέρτο Μποτία που αν είναι εντάξει θα παίξει δίπλα στον Σιόβα, διαφορετικά τη θέση του θα πάρει ο Ντα Κόστα που πήγε πολύ καλά στην Τρίπολη και σκόραρε μάλιστα το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι υπόλοιπες δέκα θέσεις είναι εξασφαλισμένες από τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Σιόβα, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνη, Πάρντο, Ντουρμάζ, Ιντέγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου