Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΟΤΕΝΑΜ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΟΤΕΝΑΜ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!ΦΟΥΡΤΟΥΝΗ

Αν και ακόμα βρισκόμαστε πολύ μακριά από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ήδη υπάρχουν εξελίξεις με έναν από τους πρωτοκλασάτους παίκτες του Ολυμπιακού, ο οποίος ξεχωρίζει την φετινή σεζόν και όπως φαίνεται, του χρόνου θα τον βλέπουμε σε ομάδα top επιπέδου.

Μάλιστα, τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως την περίπτωσή του εξετάζει πολύ σοβαρά και η Τότεναμ, η οποία ενώ... παλεύει για το πρωτάθλημα στην Premier League, θα στείλει άνθρωπο στην Ελλάδα για να τον τσεκάρει από κοντά. Τα «σπιρούνια» έχουν πολύ ψηλά στην λίστα τους τον ερυθρόλευκο άσο και τρέχουν από τώρα, για να προλάβουν άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που τον παρακολουθούν...

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το SportDog, η Τότεναμ όχι μόνο δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για τον Κώστα Φορτούνη, αλλά έρχεται και πάλι στην Ελλάδα για χάρη του. Συγκεκριμένα και πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, την Πέμπτη θα βρίσκονται στα επίσημα του "Γ. Καραϊσκάκης" όχι ένας, αλλά δύο απεσταλμένοι του αγγλικού συλλόγου για να τον δουν στη ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Άντερλεχτ.

Μάλιστα, αυτή την φορά για τον Φορτούνη δεν θα έρθει, όπως τις προηγούμενες, ο σκάουτ Μικ Μπράουν αλλά ο... προισταμενός του, τσιφ σκαουτ, Πολ Μιτσελ!

Αυτό το γεγονός δείχνει (ξανά) πόσο σοβαρό είναι πλέον το ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού, ενόψει βέβαια του καλοκαιριού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου