Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Αρκετές αλλαγές φαίνεται πως ετοιμάζει ο Μάρκο Σίλβα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, καθώς έχει και απουσίες λόγω... τιμωριών.

Δουλεύοντας πολύ επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, τα τελειώματα φάσεων, αλλά και την τακτική συνολικά, οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις μία πιθανή διάταξη του Πορτογάλου τεχνικού είναι με Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ Ομάρ, αριστερά Μασουακού, Ντα Κόστα και Βούρο στόπερ, άξονα με Κασάμι και Μπουχαλάκη, επιτελικό τον Τσόρι, άκρα με Ντουρμάζ και Φουστέρ και φορ τον Πουλίδο.

Μία θέση για το βασικό σχήμα διεκδικούν οι Φορτούνης και Καμπιάσο.

Επιπλέον υπάρχει και η... εκδοχή για Τσόρι και Φορτούνη μαζί. Στις δοκιμές του Σαββάτου πάντως ήταν στους βασικούς Κασάμι, Μπουχαλάκης, Τσόρι και Κολοβός.

Ακόμα ένα σενάριο που υπάρχει είναι για άκρα με Κολοβό και Φουστέρ και Ντουρμάζ στον πάγκο.

Να θυμίσουμε την αποστολή που επελέγη από τον Μάρκο Σίλβα: Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουάκου, Πουλίδο, Ρέτσος, Ρομπέρτο, Σαλίνο και Βούρος.

Εκτός είναι οι Ζντιέλαρ και Σεμπά, οι τιμωρημένοι Μποτία και Μιλιβόγεβιτς και οι τραυματίες Ερνάνι και Πάρντο. Επίσης ο τραυματίας Σιόβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου