Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ... ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Κώστα Παπανικολάου είναι γεγονός όπως από χθες σας έχουμε ενημερώσει, αφού οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έκανα τα πάντα για να ξαναφέρουν στο λιμάνι τον διεθνή φόργουορντ, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης έκλεισε τ'αυτιά του στις μεγαλύτερες οικονομικές προτάσεις γιατί πολύ απλά... ήθελε Ολυμπιακό και μόνο!

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, σήμερα κιόλας οι ερυθρόλευκοι να στείλουν στην Μπαρτσελόνα το συμβόλαιο του Παπανικολάου μέχρι το καλοκαίρι του 2019, η οποία έχει το δικαίωμα   βάσει του συμβολαίου που είχε υπογράψει με τον παίκτη το 2013 να ισοφαρίσει την προσφορά των «ερυθρόλευκων» και να τον ξανακάνει δικό της. 

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για κάτι τέτοιο; Όχι πολλές, αφού η Μπαρτσελόνα έχει ήδη γεμάτο ρόστερ σε αυτές τις θέσεις και υψηλό ετήσιο μπάτζετ. Επίσης, καμία σοβαρή ομάδα δε θα πάρει παίκτη για το... πείσμα από τη στιγμή που ο ίδιος ο Παπανικολάου έδειξε με κάθε τρόπο ότι θέλει Ολυμπιακό! 

Όπως και να έχει όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, η Μπαρτσελόνα δύσκολα θα εξαντλήσει ολόκληρη την εβδομάδα που έχει δικαίωμα. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα ανάμεσα στις τρεις εμπλεκόμενς πλευρές.

Όλα αυτά φυσικά δε τα βγάζουμε από το... κεφάλι μας, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει από 9/1 το έγκυρο Ισπανικό σάιτ "gigantes" έκανε μία πολύ σημαντική αναφορά για την στάση που θα κρατούσε η Μπαρτσελόνα σε μία τέτοια περίπτωση (δείτε την εδώ).

Αν επιβεβαιωθεί λοιπόν το Ισπανικό ρεπορτάζ ετοιμαστείτε για πανηγυρισμούς και με τη... βούλα! Ετοιμαστείτε επίσης για ένα ΣΕΦ κατάμεστο, ειδικά στην Ευρωλίγκα... Αγώνες με 8.000 κόσμο (βλέπε Μπάμπεργκ) πρέπει να ξεχαστούν ΑΜΕΣΑ. 

Και επειδή με τρώει από το βράδυ της ήττας από τους Γερμανούς... Θα έκανε το "διπλό" η Μπάμπεργκ σ'ένα ΣΕΦ όπως ήταν με την Μπαρτσελόνα; ΠΟΤΕ, λέω εγώ, άρα μήπως πρέπει και εμείς ως οπαδοί να το πάρουμε λίγο... αλλιώς; Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν οι Αγγελόπουλοι και αυτή η ομάδα για να βλέπουν sold out το ΣΕΦ ρε μάγκες;  

Y.Γ : Ένα μεγάλο "μπράβο" σε όσους βρέθηκαν με Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ και για το χειροκρότημα μετά την ήττα, αλλά και για την στήριξη σε όλο το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου