Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ! ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ...

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε σπουδαίο «διπλό» στη Βιτόρια, αλλά στο Λιμάνι ξέρουν ότι δεν πρέπει να... μείνουν σε αυτό το παιχνίδι. Δεν το έχουν κάνει ποτέ άλλωστε και δεν θα το κάνουν ούτε και τώρα.

Ο Θρύλος φιλοξενείται από το Ρέθυμνο (16:30, NS3) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα. Το γήπεδο θα είνι κατάμεστο ενώ η ζήτηση για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι τεράστια. Φίλοι του Ολυμπιακού από όλη την Κρήτη θέλουν να βρεθούν σήμερα στο Ρέθυμνο, αλλά και γενικότερα οι φίλοι του μπάσκετ θέλουν ν'απολαύσουν από κοντά την ομάδαρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο κόουτς των πρωταθλητών ζήτησε προσοχή και συγκέντρωση από τους παίκτες του, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση, ειδικά σε αυτό το σημείο που βρίσκεται η σεζόν.

Να σημειωθεί επίσης ότι η ομάδα πήγε κατ'ευθείαν από τη Βιτόρια στην Κρήτη για ν'αποφύγει τις πολλές μετακινήσεις και να βρουν λίγο παραπάνω χρόνο ξεκούρασης.

Από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο θα λείψει σίγουρα ο Ματ Λοτζέσκι και ενδεχομένως και ο Σον Τζέιμς, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου και έμεινε εκτός προγράμματος, όπως σας έχουμε ενημερώσει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου