Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΣΚΕΨΕΙΣ... 11ΑΔΑΣ ΣΙΛΒΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΕΨΕΙΣ... 11ΑΔΑΣ ΣΙΛΒΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται το απόγευμα της Δευτέρας με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, με τους ερυθρόλευκους να στοχεύουν στην κατάκτηση μιας ακόμα νίκης, της 18ης σε ισάριθμα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα ολοκληρώσουν με την αυριανή πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά και το απόγευμα θ' αναχωρήσουν με προορισμό τα Χανιά.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στον εκτός έδρας αγώνα με τους Κρητικούς και το πιο πιθανό σχήμα είναι το ακόλουθο.

Τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο και δεξί μπακ ο Ελαμπντελαουί.

Στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας αναμένεται να υπάρξει αλλαγή, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό, καθώς ο Σίλβα προορίζει για βασικό τον Μποτία. Δίπλα του θα είναι πιθανότατα ο Ντα Κόστα με τον Σιόβα να μένει εκτός. Στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού θα είναι ο Μασουακού.

Σε ότι αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Λούκα Μιλιβόγεβιτς ενώ “μάχονται” για τη θέση δίπλα στον Σέρβο ο Κασάμι με τον Καμπιάσο.

Ένα μικρό προβάδισμα το έχει πάντως για την ώρα ο Ελβετός. Για το ρόλο του επιτελικού μέσου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και στο βασικό σχήμα του Θρύλου θα είναι ο Αλεχάντρο Ντομίνκεζ.

Ο Αργεντίνος δείχνει και στις προπονήσεις ότι είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φυσικά ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον Μάρκο Σίλβα.

Τέλος η επιθετική τριάδα των ερυθρόλευκων θα είναι ο Πάρντο (δεξιά), ο Ντουρμάζ (αριστερά) και ο Ιντέγε στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου