Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ : ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ : ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...
Τα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ δεν τα... συγχώρεσαν οι «κανονιέρηδες» και έτσι τα εκμεταλλεύτηκαν και πήραν τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στους «16» του Champions League, σύμφωνα με τον Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει πλέον να κοιτάξουν τα λάθη που έκαναν κόντρα στους Λονδρέζους και να προχωρήσουν στο Europa League.

Συγκεκριμένα ο Μανουέλ Ντα Κόστα είπε:

Για το ματς με την Άρσεναλ:

«Πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις μια ομάδα όπως είναι η Άρσεναλ και ποδοσφαιριστές όπως ο Ζιρού. Είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε ένα μεγάλο ματς, το κάναμε σε ένα μεγάλο σημείο της αναμέτρησης. Δεν νομίζω πως η Άρσεναλ, πως ήταν καλύτερη από εμάς. Υπήρχαν πολλά διαστήματα που ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα, πιστεύω χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας, υποπέσαμε σε κάποια λάθη που έδωσαν την δυνατότητα στον αντίπαλο να βρεθεί απέναντι στο γκολ και να το πετύχει. Φυσικά μια ομάδα όπως η Άρσεναλ είναι ικανή να εκμεταλλευτεί αυτά τα λάθη και το έκανε.

Κάναμε σε ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα πολύ καλή εμφάνιση, σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι στην Άρσεναλ και πιστεύω πως της βάλαμε δύσκολα. Όπως είπα και πριν, η Άρσεναλ είναι μια ομάδα που είναι ικανή να εκμεταλλεύεται τα λάθη που κάνει ο αντίπαλος της. Κάναμε κάποια λάθη τα οποία τα πληρώσαμε ακριβά. Μπορώ να πω ότι, η Άρσεναλ ήταν η ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη και αυτό οδήγησε στη νίκη της».

Τι πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός από την φετινή πορεία το UEFA Champions League:

«Το πρώτο που πρέπει να κρατήσουμε είναι η γνώση από τα λάθη που κάναμε και να μην τα επαναλάβουμε στο μέλλον. Για όλους εμάς, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, το UEFA Europa League, είναι μια πάρα πολύ σημαντική διοργάνωση. Έχουμε την ευκαιρία εκεί, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν το υποτιμάμε σε καμία περίπτωση. Είναι μια πάρα πολύ σημαντική διοργάνωση, παίζουν πολύ σπουδαίες ομάδες. Όπως είπαμε και πριν, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, όποια λάθη που μας κόστισαν την πρόκριση και φυσικά να βελτιωθούμε από αυτά για να τα διορθώσουμε στο UEFA Europa League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου