Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

«ΚΥΝΗΓΑ»... ΣΟΛΙΝΤ Ο ΣΙΛΒΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για «ΚΥΝΗΓΑ»... ΣΟΛΙΝΤ Ο ΣΙΛΒΑ!

Το βράδυ της Κυριακής (29/11) ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι με το "11Χ11" στο πρωτάθλημα και από τη Δευτέρα (30/11) το έχει... ξεπεράσει κιόλας, μετά την τιμωρία του Παναθηναϊκού και την κατοχύρωση του αγώνα στους ερυθρόλευκους!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο πηγαίνει με… σπασμένα φρένα για την κατάκτηση ΚΑΙ του φετινού τίτλου στην Super League.

Το ιστορικό ρεκόρ του Μάρτον Μπούκοβι από την σεζόν 1966-’67 ανήκει πλέον στο παρελθόν, καθώς μετά και τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της διοργανώτριας αρχής για τον αγώνα με τους "πράσινους" που δεν ξεκίνησε ποτέ στη Λεωφόρο, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο "12Χ1".

Όμως, το… κυνήγι των ρεκόρ δεν σταματούν για την ομαδάρα του Σίλβα, μια και πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν θέσει... νέο στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος από την απίστευτη επίδοση που… ανήκει στον Τροντ Σόλιντ. Ο Νορβηγός τεχνικός είχε σημειώσει 16 συνεχόμενες νίκες στον πάγκο του Ολυμπιακού, την σεζόν 2005-’06 και συγκεκριμένα από την 8η αγωνιστική μέχρι την 23η και είναι το μεγαλύτερο σερί νικών σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου