Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ... ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στις βασικές επιλογές του Σίλβα είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30, OTE Sport 1) για πολλούς ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων.


Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα παρουσιαστούν με πολλά νέα πρόσωπα, καθώς ο Μάρκο Σίλβα θέλησε να ξεκουράσει παίκτες που αγωνίζονται χωρίς… διακοπή, αλλά και παράλληλα να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας παικτών του που δεν έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες.

Για τον λόγο αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός, άφησε εκτός τους Ρομπέρτο, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη, Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Μασουακού και Ιντέγε, τους τραυματίες Μποτία, Πάρντο, Μπουχαλάκη, Πουλίδο και Χουτεσιώτη, όπως επίσης και τους Μανιάτη και Τζανδάρη.

Αντίθετα, στην αποστολή είναι οι: Καπίνο, Κατσιμήτρος, Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Κασάμι, Κολοβός, Σαλίνο, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν «αποκάλυψε» τα πλάνα του για την αναμέτρηση του Αιγίου, στην προπόνηση της Τρίτης (1/12) αλλά θεωρείται δεδομένο πως στο εν λόγω παιχνίδι θα δώσει την ευκαιρία στους Καπίνο, Αυλωνίτη, Φινμπόγκασον και Φουστέρ να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα και να δείξουν κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά ενόψει της συνέχειας, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

Φυσικά ο Ολυμπιακος θέλει το τρίποντο για να κλειδώσει την πρόκριση, ειδικά μετά το 2-2 με τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην 1η αγωνιστική των ομίλων.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων που δεν παίζουν πολύ, καλούνται να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δώσει ο Σίλβα και να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου