Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΟΛΑ... ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΑ... ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ

O ατζέντης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποκαλύπτει στο "Gazzetta.gr" το πόσο εκτιμάει ο πελάτης του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι λέει για τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και το μέλλον του Βούλγαρου άσου.

Αναλυτικά...

Ο Εμίλ Ντάντσεφ είναι ένας εκ των εκπροσώπων του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο διεθνής Βούλγαρος άσος έμεινε ελεύθερος από την Μονακό και αμέσως φούντωσαν τα σενάρια για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο Ντάντσεφ που εκτός των άλλων μιλάει και πολύ καλά ελληνικά (!), έκανε δηλώσεις για τον έμπειρο επιθετικό και τα όσα ακούγονται γι' αυτόν.

«Κοιτάξτε εμείς έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για την Ελλάδα και το ποδόσφαιρό της και για τις ομάδες που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα.

Ο Ντίμιταρ το εκτιμάει πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το σέβεται πολύ. Προσωπικά έχω διαβάσει και για Ολυμπιακό και για ΠΑΟΚ στον Τύπο, όμως δεν γίνεται να κάνω σχόλια για φημολογίες και πληροφορίες. Ούτε μπορώ να σας πω ότι υπάρχει κάτι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ψάχνουμε ομάδα εκτός Γαλλίας. Η επόμενη ομάδα του Ντίμιταρ δεν θα είναι εκεί», μετέφερε αρχικά.

Όσο για το πότε τοποθετεί τις εξελίξεις για τον πελάτη του και το πως βλέπει την προοπτική της Ελλάδας απάντησε:«Σε 2-3 εβδομάδες θα ξέρουμε για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Για το που θα παίξει. Θα μπορούμε τότε να πούμε περισσότερα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Μία ομάδα με εξαιρετικό όνομα και πολύ καλή φήμη και που παίζει διαρκώς σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη, δίνοντας έτσι κίνητρο σε παίκτες.

Και για τον ΠΑΟΚ όμως ξέρω πως έχει από πίσω του έναν πολύ δυνατό Ρώσο επιχειρηματία και ότι έχει φτιάξει ένα πολύ καλό πλάνο. Ότι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα πολύ καλό πρότζεκτ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι άλλο πράγμα όμως αυτό και άλλο το να πούμε το τι θα ήθελε και το τι θα ενδιέφερε τον Ντίμιταρ. Είναι νωρίς ακόμα για αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου