Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΙ... ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΙ... ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ!

Από την ημέρα που ήρθε στον Ολυμπιακό, η καριέρα του Ρομπέρτο έχει πάρει τα... πάνω της για τα καλά.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας καθιερώθηκε κάτω από τα ερυθρόλευκα γκολπόστ και έδειξε δείγμα της τεράστιας κλάσης του, με αποτέλεσμα οι συμπατριώτες του να αρχίζουν να του... υποκλίνονται!

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα της «Marca», όπου ο Ρομπέρτο αναγνωρίζεται και αποθεώνεται.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποθεώνει τον Ρομπέρτο για τη δουλειά που έχει κάνει και για την ποιότητά του.

«Θεωρείται ένας τερματοφύλακας που σου προσφέρει εγγύηση, έχοντας παίξει σε υψηλό επίπεδο στο Champions League. Ήταν βασικός στην Ελλάδα, με εμφανίσεις μεγάλης αξίας. Απέκτησε την ευρωπαϊκή εμπειρία που χρειαζόταν και τώρα θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά τόσο στο ίδιο το δημοσίευμα, όσο και σε άλλα ΜΜΕ της Ισπανίας, για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Βαλένθια. Τονίζεται πως ο Χόρχε Μέντες, εκπρόσωπός του, τον έχει προτείνει αρκετές φορές στις «νυχτερίδες», ενώ επισημαίνεται πως η Βαλένθια θα επιχειρήσει να τον αποκτήσει με ένα ποσό κάτω της ρήτρας των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Φυσικά, από τον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πωλείται, εκτός αν κάποιος σύλλογος καλύψει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Εκτός από τον ισπανικό Τύπο, αναφορά στον Ρομπέρτο κάνει και ο ιταλικός. Είναι χαρακτηριστικό πως το όνομα του Ισπανού γκολκίπεερ του Θρύλου βρίσκεται καθημερινά στα ρεπορτάζ της Ίντερ και της Ρόμα, που ψάχνουν αντικαταστάτη για τους Χαντάνοβιτς και Ντε Σάνκτις, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου