Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΝΤΟΥ ΝΑ... «ΔΕΣΕΙ» ΧΑΪΝΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΟΥ ΝΑ... «ΔΕΣΕΙ» ΧΑΪΝΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Για ένα ακόμα καλοκαίρι η ΤΣΣΚΑ κινείται πιο γρήγορα από ότι όλη η ευρωπαϊκή αγορά. Μετά την πρόταση στον Άαρον Τζάκσον, που θα τον κρατήσει στην Μόσχα τουλάχιστον μέχρι το 2017, η Ρώσικη ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση ανανέωσης για 2 ακόμα χρόνια και στον Κάιλ Χάινς, δείχνοντας ξεκάθαρα πως τον θεωρεί μέλος του κορμού της ομάδας.

Αμφότεροι οι Αμερικανοί με το που επέστρεψαν στην πατρίδα τους δέχτηκαν πρόταση ανανέωσης. Η ΤΣΣΚΑ πρότεινε νέο εγγυημένο συμβόλαιο δύο ετών στον 28χρονο παίκτη και ζητάει την απάντησή του μέσα στις επόμενες μέρες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net". Η τακτική που υιοθετεί η ΤΣΣΚΑ – πέρα από τις εξαιρετικές στο οικονομικό σκέλος προτάσεις – λειτουργεί υπέρ της και της δίνει πλεονέκτημα.

Και αυτό γιατί την ώρα που τα πρωταθλήματα στην Ισπανία, στην Τουρκία και στην Ελλάδα κορυφώνονται και πριν τα μεγάλα κλαμπ ξεκινήσουν σχεδιασμό και κινήσεις, οι Μοσχοβίτες πάνε να... “δέσουν” τους παίκτες που επιθυμούν να κρατήσουν.

Τι θα κάνει ο Κάιλ Χάινς?

Εξακριβωμένες πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν πως είναι διατεθειμένος να φύγει από την ΤΣΣΚΑ μόνο στην προοπτική του να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Η επιστροφή στην ομάδα με την οποία κατέκτησε 2 Ευρωλίγκες στριφογυρνάει έντονα μέσα στο μυαλό του. Οι ερυθρόλευκοι παίζουν τελικούς, θα ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης του Οθέλο Χάντερ και θέλουν να κρατήσουν και τον ελεύθερο Μπράιαντ Ντάνστον.

Μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα, να αρχίσει ο σχεδιασμός και να πάρει σειρά η διαπραγμάτευση με τον Ντάνστον (πρώτα θα γίνει το ραντεβού για τον Κώστα Σλούκα) θα περάσουν μέρες. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ενδιαφερθεί για τον Χάινς αν μείνει... “ορφανή” η θέση του Ντάνστον (αν δεν τα βρούνε στα λεφτά οι δύο πλευρές, κάτι πιθανό) αλλά μέχρι να φτάσουμε ως εκεί, λογικά ο Κάιλ Χάινς (μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας) θα έχει πει το ναι και θα υπογράψει ξανά στην ΤΣΣΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου