Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ... ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ Η ΜΑΛΜΕ

«Φωτιά» η  Μάλμε ενόψει Ολυμπιακού! Ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο έκανε η Μάλμε στη Σουηδία, η οποία λίγες μόνο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ, νίκησε με 4-1 τη Μπιάλμπι.


Τέσσερις "στροφές" πριν το φινάλε του πρωταθλήματος στη Σουηδία και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει... σφιχταγκαλιάσει τον τίτλο. Μετά και τη νέα νίκη της η Μάλμε ξέφυγε στο +11 από τη 2η θέση με παιχνίδι περισσότερο και θα υποδεχτεί τους ερυθρόλευκους με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Το τρίποντο μάλιστα ήρθε και με... ανατροπή για την ευρωπαϊκή αντίπαλο του Θρύλου, καθώς η Μπιάλμπι ήταν αυτή που προηγήθηκε με τον Μπλόμκβιστ στο 39ο λεπτό της συνάντησης. Η χαρά της ωστόσο δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Φόρσμπεργκ ισοφάρισε στη λήξη του ημιχρόνου. Εκείνος που έφερε το ματς... τούμπα ήταν ο εορτάζοντας Ρόζενμπεργκ (γιόρταζε τα γενέθλιά του το Σάββατο) με τη συμπλήρωσε 64 λεπτών, για να σημειώσει άλλα δύο γκολ ο Φόρσμπεργκ στο 70' και στο 90', δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Μάλμε: Όλσεν, Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον, Τινερχόλμ (87' Κονατέ), Ελάντερ, Αντού, Φόρσμπεργκ, Κρόον (46' Έρικσον), Τσιμπικί (46' Τελίν), Ρακίπ, Ρόσενμπεργκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου