Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ

Το σκληρό παιχνίδι του Στάθη Ταυλαρίδη, το φάουλ του πάνω στον Ιμπραϊμ Αφελάι και γενικά τα δυνατά του μαρκαρίσματα δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν, όπως ήταν φυσικό, τα παράπονά τους τόσο για το δυνατό και σκληρό φάουλ πάνω στον Ιμπραϊμ Αφελάι, φάση στην οποία δεν δόθηκε το παραμικρό από τον διαιτητή Τριτσώνη, όπως και γενικότερα από το σκληρό παιχνίδι του Ταυλαρίδη στο Β' μέρος.

Αναγνώρισαν φυσικά τη μεγάλη προσπάθεια και την αξία της νίκης του Ατρόμητου όμως υπήρξε ειδική αναφορά για την αμυντική συμπεριφορά του Στάθη Ταυλαρίδη, ενός ποδοσφαιριστή, που πριν από κάποια χρόνια ήθελε πολύ να κλείσει στον Ολυμπιακό.

Τα παράπονα των ερυθρόλευκων δεν είχαν να κάνουν μόνο με τα φάουλ και την διαιτησία αλλά και τις καθυστερήσεις που υπήρξαν στο τέλος με αφορμή τον τραυματισμό του Παπάζογλου.

Στον Ολυμπιακό στάθηκαν και πάλι στο πως τους αντιμετώπισε ομάδα της Λίγκας στον αγωνιστικό χώρο και ενώ παράπονα για μαρκαρίσματα και φάουλ είχαν γίνει και στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου