Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΟΦΗ Ο ΕΝΤΙΝΓΚΑ...

O Ντελβίν Ντινγκά πρόκειται να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ την Παρασκευή και ενώ το πλάνο είναι να προφυλαχθεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Κονγκολέζος διεθνής αμυντικός χαφ, που έκανε ταξίδι στην Αφρική για να δώσει παιχνίδι με την Εθνική ομάδα της χώρας του, είναι ένας από τους παίκτες, τους οποίους υπολογίζει για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μίτσελ.

Αυτό σημαίνει πως επειδή είχε δύο ταξίδια καθώς και συμμετοχή στο ματς της Τετάρτης με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του υπάρχει μία επιπρόσθετη επιβάρυνση γι' αυτόν. Με δεδομένα και τα προβλήματα που είχε με το χτύπημα στο κεφάλι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά και το γεγονός πως ουσιαστικά θα είναι διαθέσιμος από την Παρασκευή και μετά ο Ισπανός τεχνικός λογικά θα προφυλάξει τον Εντινγκά από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για να τον χρίσει βασικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Για τους Κρητικούς ο Μίτσελ θα επιστρατεύσει τη λύση του Μιλιβόγεβιτς για την θέση του αμυντικού χαφ ενώ ο Κώστας Μήτρογλου έχει πολλές πιθανότητες να είναι στην αρχική ενδεκάδα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου