Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ... «ΟΥΡΕΣ» ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!

Σήμερα τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το μεγάλο φιλικό του Ολυμπιακού με την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και αυτό που έγινε είναι αξιοσημείωτο για... αγώνα προετοιμασίας!


Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι των ερυθρόλευκων στην Ελλάδα, μπροστά στο λαό τους και μέσα στο... "σπίτι" τους και μάλιστα με ένα αντίπαλο στον πάγκο του οποίου κάθεται ένα πολύ αγαπητό, για τον ερυθρόλευκο κόσμο, πρόσωπο, που δεν είναι άλλο από τον Βάσκο τεχνικό που πέρασε με τεράστια επιτυχία από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και αγαπήθηκε όσο λίγοι!

Αυτό σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές... "βόμβες" που έσκασαν στο Λιμάνι, αλλά και τις μεταγραφές ουσίας που έγιναν και φυσικά τα δείγματα γραφής που αυτές έδωσαν στο τουρνουά της Αμερικής και του Καναδά, όπου συμμετείχε ο Θρύλος αφήνοντας μεγάλες ελπίδες για το μέλλον και ενώ αναμένεται και ο επιθετικός (ή οι επιθετικοί) στο Λιμάνι, έκαναν τους οπαδούς του Ολυμπιακού να σχηματίσουν "ουρές" στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη για ένα εισιτήριο του μεγάλου φιλικού, όπου ο ερυθρόλευκος κόσμος θα δώσει ένα μικρό... δείγμα του τι θα επακολουθήσει στη σεζόν στις κερκίδες του "Ναού", αλλά και θα αποθεώσει παλιούς και νέους παίκτες της ομάδας και φυσικά τον μεγάλο Ερνέστο Βαλβέρδε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου