Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ... ΚΟΛΠΟ!

«Νο1» στόχος για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού αποτελεί ο Κώστας Μήτρογλου, με τους ερυθρόλευκους να είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για το σέντερ φορ.


Τεράστια... «μάχη» για την απόκτηση του "πιστολέρο" δίνει ο Ολυμπιακός τις τελευταίες μέρες, με τον οποίο επιθυμεί να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή. Η πρόταση των ερυθρόλευκων στη Φούλαμ για τον δανεισμό του διεθνούς επιθετικού φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ, μία πρόταση που δεν έχει δοθεί ποτέ από ελληνική ομάδα για... δανεικό ποδοσφαιριστή.

Οι Άγγλοι έχουν απαντήσει αρνητικά, αν και ο 26χρονος φορ παρουσιάζεται διατεθειμένος να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του προκειμένου να επιστρέψει στο Λιμάνι. Μάλιστα, οι «χωριάτες» εκτιμούν ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα βρουν την πρόταση που περιμένουν για τον Μήτρογλου, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον.

Θέμα αγοράς του Μήτρογλου από τους ερυθρόλευκους δεν τίθεται, λόγω των 15 εκατ. ευρώ που κόστισε στη Φούλαμ τον περασμένο Γενάρη και για να γίνει κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», οι πρωταθλητές Ελλάδας σκοπεύουν να πιέσουν τον αγγλικό σύλλογο, προχωρώντας τις εναλλακτικές τους λύσεις.

Αυτές είναι...

Ο Ζόνας της Βαλένθια για τον οποίοι οι Ισπανοί έχουν αναφέρει ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές, με τον παίκτη να έχει ως προτεραιότητα τους ερυθρόλευκους, λόγω της παρουσίας τους στο Champions League. Για τον Βραζιλιάνο επιθετικό μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο Βαλβέρδε με τον οποίο είχε συνεργαστεί το διάστημα που ήταν στον πάγκο των «νυχτερίδων».

Η άλλη επιλογή είναι ένας επιθετικός – έκπληξη, ο οποίος δεν έχει ακουστεί, όπως είχε συμβεί με τις περιπτώσεις του Ιμπραΐμ Αφελάι και του Ερίκ Αμπιντάλ. Πάντως, η πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να τελειώνουν άμεσα την υπόθεση του επιθετικού, ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ λίγες μέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου