Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

“Θα παραχωρηθεί μόνο εάν έρθει η σωστή πρόταση”

Αποτέλεσμα εικόνας για καρεμπε


Ο Κριστιάν Καρεμπέ μιλώντας για τον Κώστα Μανωλά στην ιταλική “Tuttosport” τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν διαπραγματεύεται για ένα ποσό κάτω από 10.000.000 ευρώ, υπογραμμίζοντας πως εάν δεν ικανοποιηθεί ο σύλλογος από κάποια πρόταση, ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον παίκτη και έχει κάνει μια καλή […]Ο Κριστιάν Καρεμπέ μιλώντας για τον Κώστα Μανωλά στην ιταλική “Tuttosport” τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν διαπραγματεύεται για ένα ποσό κάτω από 10.000.000 ευρώ, υπογραμμίζοντας πως εάν δεν ικανοποιηθεί ο σύλλογος από κάποια πρόταση, ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον παίκτη και έχει κάνει μια καλή προσφορά. Δεν είναι η μόνη, καθώς τις τελευταίες μέρες υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας». 

Έχετε επαφή με τον Μαρότα; «Είμαστε σε επαφή. Θα δούμε τις επόμενες μέρες».
Ο Μανωλάς χθες δεν έπαιξε στο φιλικό με την Μπιλμπάο. Ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξακολουθεί να ζητάει 15εκατ.; «Η τιμή λίγο έως πολύ είναι αυτή. Δεν διαπραγματευόμαστε για λιγότερο από 10 εκατ. Δεν έχουμε δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα, αλλά μόνο αν έρθει η σωστή πρόταση θα τον δώσουμε. Διαφορετικά, θα μείνει εδώ».
Η Γιουβέντους σας δίνει κάποια ανταλλάγματα; Τους Τζίγκλερ και Σόρενσεν; «Δεν τους χρειαζόμαστε. Η ομάδα έχει κλείσει το ρόστερ της, μόνο ένας επιθετικός λείπει».
Υπάρχουν σκέψεις για Τζιοβίνκο; «Τουλάχιστον για τώρα, δεν υπάρχουν».
Για το αν του έχει κάνει εντύπωση το ενδιαφέρον για Μανωλά: «Όχι, ήμασταν σίγουροι ότι θα γίνει ένας παίκτης τέτοιας αξίας, ειδικά μετά τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ με την Ελλάδα».
Μια μικρή περιγραφή των προσόντων του:«Είναι γρήγορος, εκρηκτικός και δυνατός στον αέρα. Ένας Νέστα με ταχύτητα Πανούτσι».
Για το ποια ομάδα προτιμά ο παίκτης: «H Γιουβέντους είναι ψηλά στις επιθυμίες του, αλλά ο Κώστας είναι δεμένος με τον Ολυμπιακό. Έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο, πως θα φύγει μόνο αν η ομάδα ικανοποιηθεί με την πρόταση που θα γίνει. Είτε από την Γιουβέντους είτε από αγγλική ομάδα».
Η Νάπολι και η Ρόμα; «Είναι μέσα στις ομάδες, αλλά είναι πιο πίσω». 

Ρώτησε ο Μανωλάς την γνώμη σου; «Ναι. Το είπα πως η Γιουβέντους είναι μια καλή ευκαιρία να παίξει, μια ευκαιρία. Μπορεί να ανταποκριθεί εύκολα σε σύστημα με τρεις ή και με τέσσερις αμυντικούς. Είναι τόσο γρήγορος που παίζει και μόνος του (γέλια)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου