Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Ναό, για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Ο Θρύλος με τη βοήθεια των οπαδών του, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το «Γ. Καραϊσκάκης», θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ηπειρωτών και να σφραγίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να μπουν στον αγωνιστικό με το μαχαίρι στα δόντια και να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Ολες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν τον Ολυμπιακό και πάντα σκυλιάζουν όταν παίζουν με τον Θρύλο.
Αυτό το γνωρίζει καλά ο Τάκης Λεμονής,  ο οποίος προετοιμάζει όσο καλύτερα μπορεί τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να ξεπεράσουν τον ΠΑΣ και να φτάσουν στην κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου και συνολικά 44ου πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός δέχεται έναν ανηλεή πόλεμο και κόντρα σε όλους και σε όλα θα πάρει και τον φετινό τίτλο. Το βρόμικο παιχνίδι της προπαγάνδας δεν θα σταματήσει τον Θρύλο!