Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Τί έγινε την Τρίτη με Σπανούλη στον Ολυμπιακό; Θα παίξει την Πέμπτη;

Τί έγινε την Τρίτη με Σπανούλη στον Ολυμπιακό; Θα παίξει την Πέμπτη;


Τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Kill Bill έδειξε, ότι ξεπέρασε πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρεί από τα μέσα Φλεβάρη και συμμετείχε και εκείνος στο πρόγραμμα χωρίς προβλήματα. Η συμμετοχή του στο ματς με την τούρκικη ομάδα δεν είναι δεδομένη αλλά όχι και απίθανη.
Όσον αφορά τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στο Λαύριο, γυμνάστηκε χωρίς προβλήματα και έτσι υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διάσημος καθηγητής Jean-Pierre Barral (D.O.) βρέθηκε από το πρωί στο ΣΕΦ και εξέτασε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος γιατρός επισκέπτεται το ΣΕΦ μια φορά σε κάθε σεζόν, εξετάζει τους «ερυθρόλευκους» και τους καθοδηγεί στο να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν.
Ο Jean-Pierre Barral μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του στην Ελλάδα, τον κλινικό ιατρό κ. Γιάννη Μπουχέλο, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Τρίτης στο ΣΕΦ και ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις των παικτών του Ολυμπιακού λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου