Τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα ο Ολυμπιακός για τη Superleague. Με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη με την οποία θα κάνουν σημαντικό βήμα τίτλου. Και μπορεί όντως, κάποτε να υπήρχε μια δυσμενή παράδοση του Θρύλου στην Τούμπα, αλλά από το σημείο που την «έσπασε» και μετά, έχουν έρθει όλα... τούμπα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Από το 1992 και μετά έχουν γίνει έως και πέρυσι 25 παιχνίδια στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και εξαιρείται ο αγώνας των πλέι οφ που έγινε εκεί τη σεζόν 2009-10. Και ο Ολυμπιακός έχει κάνει απίστευτα πράγματα.

Έχει 10 νίκες, 11 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ μόλις τέσσερις φορές έχει καταφέρει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Τέσσερις νίκες σε 25 ματς πρωταθλήματος στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Αυτό το αρνητικό ρεκόρ φυσικά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στον Ναό ούτε καν να το σκεφτείτε αν το έχει κάνει ο Θρύλος.

Μία νίκη ανά πέντε σεζόν έχει δηλαδή στο γήπεδό του ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Θρύλο, με τον Ολυμπιακό να έχει μείνει αήττητος εκεί για 12 συνεχόμενες σεζόν. Από το 1998-99 έως και τη σεζόν 2009-10 ο Ολυμπιακός δεν είχε χάσει στην Τούμπα.

Για ψάξτε να δείτε αν έχει κάνει κάτι παρόμοιο ο ΠΑΟΚ στον Πειραιά...

Όπως βλέπουμε λοιπόν, ο Θρύλος έχει πάρει τον αέρα του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και οι επιτυχίες του από ένα σημείο και μετά, είναι σαφώς περισσότερες.