Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Τι γίνεται με τους τέσσερις αμφίβολους του Ολυμπιακού

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι γίνεται με τους τέσσερις αμφίβολους του ΟλυμπιακούΑποτέλεσμα εικόνας για Τι γίνεται με τους τέσσερις αμφίβολους του Ολυμπιακού

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός κοντράρεται τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ (21.00-Novasports2) για το πρωτάθλημα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος «πονοκεφαλιάζει» σχετικά με την συμμετοχή τεσσάρων παικτών του, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.
Πρίντεζης, Μάντζαρης, Λοτζέσκι και Γιανγκ είναι αμφίβολοι για το αποψινό ντέρμπι, αφού οι τρεις πρώτοι δεν έχουν καταφέρει να προπονηθούν με την ομάδα έπειτα από τον αγώνα με την Μπάμπεργκ, ενώ ο Γιανγκ αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στο γόνατο.
Η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Πρίντεζη να συγκεντρώνει ίσως τις περισσότερες πιθανότητες από όλους να δηλώσει παρών και τον Ματ Λοτζέσκι τις λιγότερες. Οι πιθανότητες για τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον Πάτρικ Γιανγκ δείχνουν να είναι εντελώς μοιρασμένες.
Σε κάθε περίπτωση η οριστική απόφαση και για τους τέσσερις παίκτες θα παρθεί λίγο πριν το τζάμπολ και οποιαδήποτε πρόβλεψη αυτή τη στιγμή δείχνει παρακινδυνευμένη. Ο Ολυμπιακός θέλει να καθαρίσει από σήμερα την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, αλλά δεν θα ρισκάρει με κανέναν παίκτη του, αφού η σεζόν βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την Ευρωλίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου