Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΝΙΛΜΑΡ, ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΝΙΛΜΑΡ, ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Ο Ολυμπιακός δεν έχει παρατήσει τη... μάχη για Νιλμάρ και προσπαθεί να κλείσει άμεσα και τον έναν στόπερ. Εξελίξεις αναμένονται στο Λιμάνι μέσα στο επόμενο τριήμερο που μπορεί να αφορούν και... αποχωρήσεις.

Ο Νιλμάρ έχει δώσει την δέσμευση πως θα απαγκιστρωθεί από το συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ και είναι κάτι που έχει μεταφέρει στον Ολυμπιακό, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους, του ξεκαθάρισαν πως θα τον περιμένουν αλλά όχι για πολύ ακόμα, όπως έχουμε αναφέρει. Ο Βραζιλιάνος πάντως φαίνεται να... πιέζει πολύ ώστε να λυθεί το γνωστό οικονομικό του... θέμα και να έρθει άμεσα στην Ελλάδα και προφανώς η απόκτηση του Μαρίν δεν έχει σχέση με την υπόθεση Νιλμάρ.

Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν οι εναλλακτικές των Βάγκνερ Λοβ (που πάντως θεωρείται σχεδόν αδύνατη, παρά τα όσα γράφονται), Ράφαελ Μάρτινς και άλλων παικτών.

Όσον αφορά τους στόπερ δεν έχει προκύψει κάτι διαφορετικό από ονόματα, ωστόσο όλα δείχνουν πως και το συγκεκριμένο μέτωπο θα κλείσει... άμεσα.

Επιπλέον εκτός από τον Μαρίν... παίζεται να κλείσει και ακόμα ένας εξτρέμ αλλά και ένας παίκτης για τον άξονα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Άλλωστε μέσα στο επόμενο τριήμερο δεν αναμένονται μόνο εξελίξεις ως προς τις προσθήκες αλλά και σε ζητήματα αποχωρήσεων, αφού μένει να ξεκαθαριστεί το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Γιάννης Μανιάτης και Μανουέλ Ντα Κόστα και ίσως προκύψουν και άλλοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου