Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Πάει Τσίβας με 15 εκ. ευρώ ο Πουλίδο

Αποτέλεσμα εικόνας για ο Πουλίδο 15

Οριστικά στην Τσίβας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλάν Πουλίδο σύμφωνα με τους συμπατριώτες του. Για 15 εκατομμύρια ευρώ λένε στο Μεξικό!
Η αποχώρηση του Μεξικανού στράικερ από τον Ολυμπιακό θεωρείται δεδομένη και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο 25χρονος στράικερ ετοιμάζει... βαλίτσες για να επιστρέψει στη χώρα του. 
Παρά τα σενάρια των τελευταίων ωρών που θέλουν τον Πουλίδο να έχει ως προτεραιότητα την παραμονή στην Ευρώπη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.univision.com» ο επιθετικός των Πειραιωτών θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στην Τσίβας που έχει ενδιαφερθεί και παλαιότερα. 
Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ η συμφωνία για την πώλησή του έχει ήδη κλείσει, αλλά το πλέον εντυπωσιακό αφορά στο ύψος της μεταγραφής, καθώς -όσο τρελό κι αν ακούγεται- γίνεται λόγος για 15 εκατ. ευρώ (17 εκατ. δολάρια), σημειώνοντας πως θα είναι η ακριβότερη στην ιστορία της μεξικανικής λίγκας!
Βέβαια δεν αναφέρεται αν το συγκεκριμένο ποσό αφορά και στο συμβόλαιο του παίκτη με την Τσίβας, κάτι που φαντάζει και πιο πιθανό…
Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών πάντως έκαναν λόγο για ένα πολύ χαμηλότερο ποσό, κοντά στο 1/3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου