Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ... ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ...

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα περί... ενδιαφέροντος, πολλών ομάδων για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Μάλιστα η Τσέλσι έχει γραφτεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, κάτι που συμβαίνει για άλλη μία φορά από δίκτυο του εξωτερικού.

Πιο συγκεκριμένα, το football365.com κάνει μία εκτενή αναφορά, στους 5 παίκτες που απασχολούν τους Λονδρέζους και τους οποίους θέλει να αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Για τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού αναφέρεται πως έχει πραγματοποιήσει δύο πολύ καλές σεζόν με τη φανέλα της Ρόμα και πως οι Ιταλοί αποδεικνύεται πως έπραξαν ορθώς όταν έδωσαν 15 εκατ. ευρώ στους ερυθρόλευκους, για να τον κάνουν δικό τους.

Επίσης γράφεται, πως έχει κάποια στοιχεία που χρειάζονται ακόμη δουλειά, αλλά και το ότι είναι έτοιμος να... μεταπηδήσει σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως είναι οι «μπλε».

Ιδιαίτερο είναι το γεγονός, πως συγκρίνουν τα σωματικά του χαρακτηριστικά, με αυτά του Τζον Τέρι, με τον Μανωλά πάντως να τον θεωρούν πιο αθλητικό μεταξύ των δύο.

Τέλος, στην Ιταλία είναι δεύτερος σε κοψίματα πίσω από τον Αστόρι της Φιορεντίνα, ενώ στις κεφαλιές βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, σύμφωνα με τα στατιστικά που γράφει άλλο ξένο μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου