Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΠΑΡΝΤΟ : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΝΤΟ : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ!

Συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα «Fichajes.com»,παραχώρησε ο Φελίπε Πάρντο,μιλώντας για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού και την ζωή στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κολομβιανός εξτρέμ του Θρύλου:

Για το ότι πήρε πρωτάθλημα στην Ελλάδα και πως πέρασε τον όμιλο του Champions League καθώς και ένα σχόλιο για την χρονιά:

«Είναι μία πολύ καλή σεζόν. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα ήταν ότι έπαιξα στο Champions League και πήγα τόσο καλά. Αυτό ήταν που ήθελα και αυτό έκανα. Εάν υπάρχει μία λέξη για να περιγράψω την σεζόν, για να κάνω την αποτίμησή της θα έλεγα εξαιρετική. Το να γίνεις πρωταθλητής στην Ελλάδα δεν είναι κάτι που το πετυχαίνεις κάθε μέρα».

Για την πρώτη του χρονιά στην Αθήνα: 

«Οι φανς του Ολυμπιακού είναι τρομεροί. Εξαιρετικοί και διαφορετικοί. Τους συγκρίνω μόνο με αυτούς σε Κολομβία και Αργεντινή, γιατί και εκεί οι οπαδοί είναι μέσα στην χαρά, την ευφορία για το παιχνίδι και στηρίζουν πολύ τις ομάδες τους. Οι .άνθρωποι εδώ ζητούν πάρα πολλά από τους παίκτες και τους δείχνουν όμως και πολύ αγάπη και μεγάλη εκτίμηση. Όταν βγαίνω στον δρόμο είναι πολύ φιλικός ο κόσμος και μου δείχνει την αγάπη του και τα αισθήματά του. Μου ζητούν να βγούμε φωτογραφίες και αυτόγραφα. Αυτή είναι η αξία της παρουσίας μου. Είναι ότι πιο πολύτιμο έχω αποκομίσει εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου