Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΧΩΡΙΣ (ΚΑΙ) ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το 2ο παιχνίδι με τον Άρη (08/05-17:30, Novasports1) με αρκετά προβλήματα μικροτραυματισμών να κρατούν παίκτες του στην Αθήνα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο τον Άρη για το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικης σειράς των play offs. Οι ερυθρόλευκοι προπονηθηκαν στο ΣΕΦ πριν την αναχώρησή τους για την Θεσσαλονίκη, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε και πάλι την ατυχία να χτυπάει την πόρτα της ομάδας του.

Ο Ματ Λοτζέσκι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον ορθό μηριαίο του ποδιού του και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Κατσίβελης υπέστη διάστρεμμα οπότε τέθηκε και αυτός εκτός αποστολής, ενώ ο Γκιόργκι Σερμαντίνι συνεχίζει να πονάει στο γόνατο. Οι τρεις παίκτες έμειναν στην Αθήνα και δε θα αγωνιστουν στο Game 2. Εκτός δωδεκάδας έμεινε και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το δεύτερο παιχνίδι αποτελείται από τους: Πέτγουεί, Ντάνστον, Σπανούλη, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκα, Κόλινς, Σίμονς, Πρίντεζη, Μάντζαρη, Καβαδά και Χριστοδούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου