Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΑΜΡΑΜΠΑΤ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΑ

Πραγματική επιθυμία ή παιχνίδι τακτικής; Ο Νορντίν Άμραμπατ με δηλώσεις του στην Τουρκία φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στην Γαλατά...

Οι Τούρκοι αφού... ανακάλυψαν πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μίροσλαβ Στοχ δημοσιεύουν δηλώσεις του Άμραμπατ στις οποίες ο παίκτης εμφανίζεται να θέλει να συνεχίσει στην Γαλατά.

Πιο συγκεκριμένα η "Milliyet" μετέδωσε πως ο παίκτης δήλωσε ότι «θέλω να μείνω στην Γαλατά. Επιθυμώ να παραμείνω στην ομάδα και να αποδείξω το τι αξίζω. Δεν θέλω να πάω κάπου αλλού. Έχω κάνει πολλές θυσίες από τότε που πήγα στην Γαλατά. Δεν είναι η σωστή στιγμή να φύγω ξανά».

Επίσης, μίλησε με πολύ καλά λόγια για την εμπειρία του στην Μάλαγα.

Όλα αυτά βέβαια έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα που μιλούσαν μέχρι και σήμερα το πρωί για deal Ολυμπιακού με τον παίκτη, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για παιχνίδι τακτικής με στόχο η Γαλατά να αποσπάσει πιο πολλά χρήματα για τον παίκτη.

Επίσης η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει τονίσει στο Gazzetta.gr πως γίνονται επαφές που είναι σε πολύ καλό δρόμο δίχως να έχει βρεθεί ακόμα οριστικά η χρυσή τομή για να επέλθει η απαιτούμενη συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου