Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΣΛΟΥΚΑΣ : Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ

Ο Κώστας Σλούκας επεσήμανε πως η κάθε ομάδα περνάει μία δύσκολη περίοδο μέσα σε μία σεζόν, αλλά αυτό το διάστημα πέρασε για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι πλέον σε καλύτερη κατάσταση.

Στην ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές στο Φάληρο σήμερα (20:00, NOVA), για την 6η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Ο 24χρονος γκαρντ χαρακτήρισε σκληρή ομάδα τους Τούρκους και αναφέρθηκε στη συνάντηση με το πρώην μέλος του ερυθρόλευκου προπονητικού-τιμ και νυν προπονητή της Εφές, Βαγγέλη Αγγέλου, με τον οποίο οι πρωταθλητές Ευρώπης κατέκτησαν Πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Ευρώπη το 2012.

Ο Κώστας Σλούκας είπε τα εξής: "Σίγουρα το παιχνίδι με την Εφές είναι πολύ σημαντικό. Αν κερδίσουμε θεωρώ πως από εδώ και πέρα θα έχουμε την τύχη στα χέρια μας για την πρόκριση. Σίγουρα η κάθε ομάδα κατά την διάρκεια μιας σεζόν περνάει μία δύσκολη περίοδο. Έτσι συνέβη και σε εμάς, αλλά αυτή η δύσκολη περίοδος για εμάς πέρασε. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και έχουμε βρει τον ρυθμό μας.

Η Εφές είναι μία ομάδα επικίνδυνη και αρκετά σκληρή. Έχασε το Κύπελλο στην Τουρκία, αλλά δε νομίζω πως αυτό θα την επηρεάσει. Εκτιμώ πως θα έρθει να παίξει στο ΣΕΦ μπάσκετ δίχως άγχος, αλλά φυσικά σκοπός της θα είναι να το κερδίσει.

Σίγουρα ο κ. Αγγέλου γνωρίζει καλά αυτή την ομάδα του Ολυμπιακού και θα παίξει ρόλο. Γνωρίζει τα χαρακτηριστικά των περισσότερων παικτών από εμάς, ξέρει το παιχνίδι μας, αλλά θεωρώ πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος ώστε να κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Εφές είναι πολύ καλή ομάδα, δεν πρόκειται να την υποτιμήσει κανείς μας, θα παίξει μπάσκετ δίχως πίεση και άγχος και θα επιδιώξει να πάρει το "διπλό" ώστε να μπει σφήνα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Θα είμαστε έτοιμοι όμως για το ματς ώστε να το κερδίσουμε εμείς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου