Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ... ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!

Nέο ρεσιτάλ από το Νίκο Αλέφαντο, στην ιστοσελίδα sportdog.gr!

Aπολαύστε τον : 

Παίξανε οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας! Ναι, όσο κι αν βρίζουνε οι ΠΑΟΚτσήδες, εγώ ότι βλέπω λέω από την αρχή της σεζόν. Έλα μωρέ με τον Στέφενς που αν ήταν Έλληνας προπονητής και τα έκανε αυτά, θα τον είχαν πάρει με τα γιαούρτια. Ο Νίνης αριστερό εξτρέμ μπροστά από τον 38χρονο Λίνο; Ο Τζαβέλλας σέντερ μπακ; Ο Σκόνδρας συνεχώς να παίζει είτε στόπερ, είτε δεξί μπακ και να τρώει τον Κίτσιου; Ο Μαντούρο ο παλαιστής να κυνηγάει στα χαφ τον γρήγορο Ατζαγκούν και να τον διασύρει ο Παναθηναϊκός; Ατρόμητος ρε, μαζί με τον Ολυμπιακό οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα!

Προσέξτε αυτό που σας είχα πει για τον Κάμπελ, έγινε πάλι, σε δύσκολες έδρες δεν ακουμπάει μπάλα. Ειδικά όμως τώρα, βρήκαν ένα μυστικό οι Ατρομηταίοι, τον μάρκαραν μόνο στο αριστερό πόδι πριν πάει να κάνει τη ντρίμπλα…

Ο Ντιγκά έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει πιο πολύ από τον Σάμαρη. Έλεος με τον Σάμαρη, τι διαφήμιση ήταν αυτή που του γινόταν. Πάντως για το καλό του Ολυμπιακού θα ξαναπώ ότι δεν με καλύπτει ούτε Σάμαρης, ούτε Ντιγκά, ο Ολυμπιακός χρειάζεται δυο χαφάρες για να αλλάξει επίπεδο. Μία χαφάρα στιλ Καρεμπέ και μία χαφάρα στιλ Ιμπαγάσα πιο νέου. Οι ήδη υπάρχοντες παίκτες δημιουργούν αδυναμία στο κέντρο του Ολυμπιακού.
Φοβερή μπάλα ο Ατρόμητος για τα κυβικά του, μην ξεχνάμε τα κυβικά του, είναι χαοτική η διαφορά ως μέγεθος συλλόγων μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρόμητου. Και όμως ο Ολυμπιακός δεν τον νίκησε σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια! Κατανοείτε τι σημαίνει αυτό;

Ο Ολυμπιακός που διέσυρε τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός που νίκησε στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός που στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε από τον όμιλο, ο Ολυμπιακός που ξεφτιλίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τεσσάρες και πεντάρες τις ομάδες, και όμως σε 3 σερί ματς δεν νίκησε τον Ατρόμητο. Αυτό δείχνει πώς κτίζονται οι ομάδες από παράγοντες όπως ο Σπανός και από τεχνικούς διευθυντές όπως ο Γιάννης Αγελόπουλος.
Και μην το ξεχνάμε, με απώλειες ο Ατρόμητος πολύ σοβαρές για το ρόστερ του που δεν μπορεί να συγκριθεί με το ρόστερ του Ολυμπιακού. Έλειπε ο Παπαδόπουλος από την επίθεση, έλειπε ο Ιγκλέσιας που είναι μηχανή στα χαφ, πολύ μεγάλη η βελτίωσή του σε σχέση με τότε που έπαιζε στη Λάρισα, έλειπε ο Φυτανίδης που είναι καλός αμυντικός, του έλειψε μέσα στο ματς με τραυματισμό και ο Καραμάνος! Και είχε παίξει και μια μέρα μετά τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος, ήταν πιο κουρασμένος, με 10 παίκτες μάλιστα από το πρώτο τέταρτο του αγώνα με τον Αστέρα.
Αυτά τα λέω γιατί χρειαζόμαστε ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα σαν τον Ατρόμητο, να μην είναι σάκος του μποξ, αν είχαμε άλλες 4-5 τέτοιες ομάδες θα είχαμε πολύ καλύτερο πρωτάθλημα. Πρέπει να δίνουμε συγχαρητήρια σε τέτοιες ομάδες που ξεπερνάνε το μέγεθός τους. Και ο Παράσχος αξίζει συγχαρητήρια, ποτέ στην καριέρα του δεν είχε παίξει τέτοια μπάλα ο Παράσχος σαν κι αυτή που παίζει στον Ατρόμητο. Ένα ποδόσφαιρο ταχύτατο. Είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής φέτος.

Δίκαιο ήταν το 1-1 στο Περιστέρι και δίκαια πέρασε ο Ολυμπιακός αν κρίνουμε αυτά τα δύο ματς που έγιναν μεταξύ των δύο ομάδων. Πέρασε με δύο ισοπαλίες, όμως έτσι είναι το σύστημα με το εκτός έδρας γκολ. Τι θέλουν μερικοί να πουν, ότι στα δύο ματς δεν άξιζε ο Ολυμπιακός να περάσει;
Σε ό,τι αφορά τον Άρη με τον Πανιώνιο, θέλω να μην με παρεξηγήσουν οι οπαδοί του Πανιωνίου για αυτά που θα πω. Τον σέβομαι τον Πανιώνιο, είναι ιστορικός σύλλογος, έχει βγάλει μεγάλους παίκτες, έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως τι θέλετε και φαγώνεστε και σκούζετε τόσο πολύ για τον Άρη ρε; Αν ήσασταν μάγκες, να νικούσατε τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη που σας πήρε το διπλό με 9 παίκτες!

Με τον Άρη τα βάζετε, με τον Άρη που πεθαίνει και έδινε μάχη ζωής και θανάτου; Καλά έκανε ο Άρης, το ποδόσφαιρο είναι αντρικό! Κι εγώ όταν ήμουν προπονητής, έτσι έδινα τις μάχες και έσωνα τις ομάδες. Πήγαινα μεν και έβλεπα στο εξωτερικό μεγάλους προπονητές, τη σπούδασα την προπονητική, αλλά αν δεν έχεις ψυχάρα και τσαμπουκά, μην ασχολείσαι με τη μπάλα.

Είδαμε τον πρόεδρο και τους προπονητές που είχε πριν ο Άρης πού τον έφεραν. Αυτοί ήταν για ψάλτες στην εκκλησία! Με Ηλιάδη πρόεδρο, με Χατζηνικολάου προπονητή και έπειτα με τον Μιλίνκοβιτς προπονητή, ο Άρης είχε ψάλτες στην εκκλησία!

Το έλεγα απ’ το καλοκαίρι ότι αν έμενε ο Σκόρδας και ο Σούλης Παπαδόπουλος που πέρσι έσωσαν τον Άρη, δεν θα κινδύνευε φέτος. Και τώρα πάνε πάλι να τον ξανασώσουν, ένα πολύ δύσκολο έργο, ούτε ο Μουρίνιο αν ερχόταν στο σημείο που ήταν ο Άρης, δεν είναι βέβαιο ότι θα τον έσωνε.
Έπιασε λέει από το λαιμό έναν παίκτη του Πανιωνίου ο Σούλης Παπαδόπουλος και ξεσηκώθηκε το σύμπαν. Σιγά μωρέ, και ο Ζιντάν έριξε κουτουλιά στον Ματεράτσι σε τελικό Μουντιάλ που τον έβλεπε ζωντανά όλος ο πλανήτης! Ο Μανωλάς είχε γραπώσει από το λαιμό τον Νινιάδη. Ο Φέργκιουσον έριχνε παπούτσια στα μούτρα του Μπέκαμ. Ο Μουρίνιο τις προάλλες κυλιόταν στο τερέν. Άντε γ…ε οι προπονητές με τα κουστούμια που κάνετε τα μανεκέν, βάλτε τα στον κ…!

Είδαμε και τον Ζέεντορφ που τον βάπτισε προπονητή η Μίλαν, εμφανίστηκε με το κουστούμι και την γραβάτα στον πάγκο, έκανε το μανεκέν, κι έφαγε 3 από τη Νάπολι.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει βελτιώσει πολύ την άμυνα του Άρη. Όταν έριξε και τον Καπάνταη ο Πανιώνιος μέσα στο ματς, έβαλε τρίτο σέντερ μπακ και έκλεισε τα ρολά. Ο Μπακασέτας που πήραν δανεικό από την Τρίπολη, κάνει καλό τρίγωνο με Τάτο και Μανιά. Πήρε παλικαρίσια νίκη ο Άρης και θα το παλέψει μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου