Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Επιστρέφει ο Εμενίκε και βάζει δύσκολα στον Χάσι!

Επιστρέφει ο Εμενίκε και βάζει δύσκολα στον Χάσι!Στο φιλικό προετοιμασίας που είχε δώσει ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, είχε τραυματιστεί ο Εμενίκε. Παίκτης ο οποίος προοριζόταν για βασικός από τον τεχνικό της ομάδας, Μπέσνικ Χάσι, για τα ματς που ακολουθούσαν στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα.
Δυστυχώς όμως τραυματίστηκε και έτσι έμεινε εκτός πλάνων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος με τους αγώνες της Εθνικής.
Έτσι ο επιθετικός του Θρύλου πήρε τον χρόνο του, προκειμένου να προετοιμαστεί όπως πρέπει και να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Κάτι που το περιμένει πως και πως ο ίδιος, όπως είχε δηλώσει και σε Μέσα της πατρίδας του μετά την κλήρωση στους ομίλους του Champions League.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο στην επιθετική γραμμή, με την απόκτηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ενός νεαρού ποδοσφαιριστή αλλά πολλά υποσχόμενου με τα όσα έχει δείξει στην Παρτιζάν.
Κάτι που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός στην επίθεση του Θρύλου μεγαλώνει και απ' αυτό μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η ομάδα, αφού οι παίκτες θα τα δίνουν όλα για να κερδίσουν μία θέση στην ενδεκάδα και να βάλουν... δύσκολα στον Μπέσνικ Χάσι για τον ποιον να εμπιστεύεται στα μεγάλα ματς!
Δεν θα πρέπει, παράλληλα, να ξεχνάμε και τον Μπεν στην επίθεση. Ένας παίκτης ο οποίος έδειξε στα προκριματικά του Champions League ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και παράλληλα δηλώθηκε στη λίστα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου