Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Βρέντζος: «Στόχος μας η ποιοτική ενίσχυση της ομάδας»


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ!

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν, όμως δεν έλειψαν και οι μεταγραφικές συζητήσεις, με τον Γιάννη Βρέντζο, διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας του Πειραιά, να αναλύει την μεταγραφική πολιτική της ομάδας.
Αναλυτικά:
Τα καλοκαίρια που υπάρχουν μεγάλες διοργανώσεις, όπως φέτος το Euro, είναι δύσκολο να κινηθεί μια ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι πριν και κατά τη διάρκειά τους. Με την απόκτηση του Φιγκέιρας η ομάδα είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και πλέον κινούμαστε για να ενισχυθεί ποιοτικά.
Ο Ολυμπιακός έχει σημαντικούς ποδοσφαιριστές που προσελκύουν το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων. Η πολιτική του προέδρου μας είναι να λέει όχι. Και δεν το είπε μόνο το περασμένο καλοκαίρι, το λέει από την αρχή της παρουσίας του στην ομάδα. Οταν οι παίκτες φεύγουν, αυτό συμβαίνει με ποσά… δυσθεώρητα για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαστε έτοιμοι για το ενδεχόμενο να έρθουν νέες προτάσεις. Πρόθεσή μας είναι η ομάδα να ενισχυθεί.
Το μήνα που τρέχουμε ξεπεράσαμε το φράγμα των 100 εκατ. ευρώ σε ό,τι αφορά το ποσό που έχουμε καταβάλει στην εφορία. Και νομίζω είναι η ώρα οι αρμόδιες Αρχές να ελέγξουν αν όλοι πληρώνουν φόρους, διότι σε διαφορετική περίπτωση δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Κάθε ομάδα οφείλει να προσαρμοστεί στα νέα οικονομικά δεδομένα, τα οποία για τον Ολυμπιακό σημαίνουν επιπλέον επιβάρυνση κάποιων εκατομμυρίων ευρώ.
Παρ’ όλα αυτά, θεωρούμε ότι με τις σωστές κινήσεις θα έρθουν οι παίκτες που θέλουμε και θα κρατήσουμε εκείνους που επιθυμούμε, όπως καλή ώρα συνέβη με τους Φορτούνη και Μπουχαλάκη. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το ελληνικό ποδόσφαιρο του 2010, με είχε φορολογικούς συντελεστές 20%, με αυτό του σήμερα που έχει 55%. Ξεπεράσαμε και την Αγγλία, πλέον, σε αυτό το επίπεδο, ίσως είμαστε οι πρώτοι στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου