Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο... ΑΝΤΙ-ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο... ΑΝΤΙ-ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ!

Στο ευρύ ρόστερ και την ποιότητα των εναλλακτικών επιλογών που διαθέτει, ποντάρει ο Μάρκο Σίλβα εν όψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Champions League.

Οι υποχρεώσεις των διεθνών παικτών σε επίπεδο Εθνικών ομάδων πρόσθεσε ένα ακόμη σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα για τους ερυθρόλευκους και δεν είναι άλλο από αυτό του Τζίμι Ντουρμάζ.

Ο διεθνής Σουηδός... «κληρονόμησε» πρόβλημα στον μηρό και όπως αναφέρουν οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις προβλέπεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα δέκα ημερών, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι ο 26χρονος φορμαρισμένος μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο Μάρκο Σίλβα ήδη έχει κάνει τις πρώτες του σκέψεις, ώστε να καλυφθεί το κενο του Σουηδού εξτρέμ, με τον Σεμπά να βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει κερδίσει σημαντικούς πόντους στην εκτίμηση του Πορτογάλου τεχνικού και πλέον διεκδικεί με σοβαρές αξιώσεις μία θέση στο ένα άκρο της επίθεσης του Ολυμπιακού για τις αναμετρήσεις με την Ένωση, αλλά και με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Κάτι, το οποίο συνέβη και στην αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου