Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ετοιμάζει πρόταση για Μήτρογλου η Σέλτικ

Στη Σέλτικ ονειρεύονται ελληνικό δίδυμο στην επίθεση και ορέγονται τον Κώστα Μήτρογλου στο πλάι του Γιώργου Σαμαρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail", η Πρωταθλήτρια Σκωτίας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού και ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, η οποία θα αγγίζει τα 3.500.000 ευρώ.

Ο 25άχρονος "εκτελεστής", με τα 11 γκολ στο ενεργητικό του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2014. Πρόθεση της ερυθρόλευκης διοίκησης είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του "πιστολέρο" μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς που διανύουμε.

Οι πρώτες συζητήσεις έχουν, ήδη, γίνει, αλλά στο μεγάλο λιμάνι θέλουν πρώτα να τελειώνουν με τις υποθέσεις των Βασίλη Τοροσίδη και Ράφικ Τζεμπούρ, οι οποίες παραμένουν σε εκκρεμότητα και είναι πιο επείγουσες, καθώς η συνεργασία με τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Πάντως, για να μην ανησυχεί ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, με το συγκεκριμένο ποσό που φέρεται ότι προσφέρει η Σέλτικ δεν πρόκειται να αποκτήσει ποτέ τον Κώστα Μήτρογλου. Ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός έχει ρήτρα που αγγίζει τα 8.000.000 ευρώ. Αν μία ομάδα δώσει αυτά τα χρήματα, τότε ο Ολυμπιακός δεν θα είναι σε θέση να προβάλλει την παραμικρή αντίρρηση. Αλλά, γράψαμε και νωρίτερα, πως η διοίκηση και ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκοπεύουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να παραμείνει αυτός ο χαρισματικός γκολτζής ντυμένος στα ερυθρόλευκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου