Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

«Προσέξτε τον Βαλβέρδε»

Μόνο και μόνο που το όνομα του Βαλβέρδε εμπλέκεται σε πιθανή αντικατάσταση του Γκουαρντιόλα, είναι αρκετό. Το θέμα έχει προκύψει εδώ και αρκετές ημέρες και έρχεται ένα ακόμα άρθρο, τούτη τη φορά του espn.go.com για να καταδείξει πως δεν είναι τυχαίο το όνομα του Βαλβέρδε για την Μπαρτσελόνα. «Το μυρμήγκι φαίνεται να δουλεύει», είναι ο μεσότιτλος του άρθρου που αναφέρεται ολόκληρο στην καταλανική ομάδα και παρακάτω γράφει πάρα πολλά για τον κόουτς του Ολυμπιακού.

Γράφει για τις επιτυχίες του ως παίκτη, γράφει για τις επιτυχίες του ως προπονητή, αλλά και για το γεγονός πως με την Μπιλμπάο κατάφερε να αναδειχτεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο Nike Cup. Σε γενικές γραμμές αναγράφονται όλες του οι επιτυχίες, υπάρχει φυσικά ο τρίτος του τίτλος με την ομάδα του Ολυμπιακού και από εκεί και πέρα ξεκινά το κομμάτι που ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο.

Ο γράφων προσθέτει: «Δεν ισχυρίζομαι πως ο Γκουαρντιόλα θα φύγει οπωσδήποτε από την Μπαρτσελόνα φέτος, αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν σκοπεύει να καθίσει άλλα πέντε το λιγότερο, δέκα χρόνια», λέει ο συντάκτης και αναφέρει πως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ ενδέχεται να κοιτάξει ως υπεύθυνος της Nike κάποιον αντικαταστάτη.

Παρακάτω έχει ακόμα πιο ενδιαφέροντα πράγματα, καθώς αποκαλύπτεται πως και στο παρελθόν ο Βαλβέρδε ήταν υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. «Ωστόσο, ξέρω πως ο Βαλβέρδε είχε επαφές με το τότε ΔΣ της ομάδας (όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο Λοράν Μπλαν) όταν έφτασε η ώρα για την αντικατάσταση του Φρανκ Ράικαρντ το 2008. Η Μπάρτσα δεν έκανε λάθος με το να προτιμήσει τον Γκουαρντιόλα, αλλά οι επιταγές του Βαλβέρδε, δεν έχουν κάνει τίποτε άλλο εκτός από το να αυξάνονται από τότε.

Προσέξτε το... μυρμήγκι που εργάζεται σκληρά», καταλήγει το άρθρο.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου